Craft Beer

Specialøl, håndværksøl, mikrobryg osv. Kært barn har mange navne, og det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Hos Tidens øl har vi valgt at bruge det engelske udtryk "Craft Beer" Craft for håndværk, Beer for øl. 

Tidens Øl

Tidens øl er en online butik der har sin begyndelse i slutningen af 2019. Vores primære forretningsområde er at tilbyde spændende Craft Beer til det ølglade danske folk der sætter pris på god smag og kvalitet. Det skal være nemt at handle øl på nettet og vi sender dem forsvarligt indpakket til en pakkeshop i nærheden af din bopæl. Mere enkelt kan det vel ikke være

Vi vil ikke bare være en butik som alle de andre, hos os vi gerne udbrede kendskabet til det gode øl. I butikken finder du selvfølgelig gode øl meeeeen - den gode personlige service er der naturligvis ikke når der ikke er en fysisk butik.  Vores online butik er ikke bare et sted hvor du handler, det vil også være dit opslagsværk når du vil vide mere om øl. 


Godt øl kan selvfølgelig nydes som en drik der skal slukke tørst og når der hygges venner imellem. Det særlige ved Craft Beer er at når man bruger det til mad, enten som en ingrediens i retten eller som en drik til maden, så bliver det bare bedre. I butikken finder du en masse information om netop dette emne, der er inspiration til hvordan du bruger øl i maden og hvordan du vælger den rigtige øl til maden.


Vi byder også ind med lidt ølhistorie, beskrivelse af øllets mange stilarter og mangfoldigheden i forskellige smage og brygmetoder

Hvilken øl skal vi bruge til maden

Øllets historie

Kontakt os

Genveje

Humlestien 2

4030 Tune

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend